Laden Evenementen

« Alle Evenementen

More Indians Less Cowboys

20 mei @ 19:00

Boot Tenace stelt voor! Voor ge het weet komt ge in ’t water terecht of erger nog: ge wordt met uw lotgenoten samengesmolten tot een grauwe brij als grondstof voor weer een dood ding en neen, dat is niet de toekomst die wij voor ogen hebben na alles wat we hebben meegemaakt.
Wij hebben ons verenigd en besloten ons tweede leven niet te vergooien zoals voorheen. Wij hebben onszelf onafhankelijk verklaard en zullen onze eigen wereld scheppen. Wij zijn begonnen met de bouw van een biotoop waarin we een volwaardig leven kunnen leiden. En we zijn ambitieus: wij investeren volop in infrastructuur, energievoorziening, cultuur en sociale zaken.
Ha, en hoe gaat gij dat betalen? Horen we u denken. Wel, ook daar hebben we een plan voor. Toerisme zal voor onze inkomsten zorgen. We werken aan een toeristisch treincircuit door onze zelfgecreëerde nieuwe wereld met alles erop en eraan, een reiservaring zoals geen ander door een land van levende dingen die ooit voor dood werden achtergelaten. Een reis naar het leven achter de waterspiegel.
Binnenkort zullen de eerste toeristische visa beschikbaar zijn. Wij kijken er alvast naar uit om met u kennis te maken!

Gegevens

Datum:
20 mei
Tijd:
19:00
Site:
https://www.facebook.com/Boot-Tenace-167138316678463

Locatie

Blikfabriek – Foyer
Krügerstraat 232
Hoboken, 2660 België

Organisator

Blikfabriek
E-mail:
info@blikfabriek.be
Site:
blikfabriek.be