VEGETARISCH BRUNCHBUFFET VOOR HET GOEDE DOEL
>> Hanne (vaste Bivak-kok & ooit stagiaire in een naaischool in Kenia) duikt in de keuken van de Passe-vite om een rijkelijke vegetarische brunch te voorzien op zondag 26 januari
>> Opbrengsten gaan integraal naar Annick for Kenya tailoring College (lees hier onderaan meer over)
>> €16 all you can eat (kinderen betalen evenveel als hun leeftijd)
>> NIET VERGETEN RESERVEREN: stuur op voorhand even een mailtje naar hannevanderveke@gmail.com, laat weten met hoeveel personen je komt (en of er rekening moet gehouden worden met allergieën)
>> tussen 11u en 12u koffie en thee inbegrepen, daarna te bestellen aan de bar in Cantin
Hanne liep in een ver verleden 2 maanden stage in een naaischool in Kenia (Annick for Kenya tailoring college) .
Ondertussen is de naaischool uitgebreid met een boetiek en een internaat en is naast de school een dispensarium (lokaal gezondheidscentrum) met moederhuis gebouwd.
Hoog tijd om nog eens de handen uit de mouwen te steken en een actie te organiseren om dit project te steunen!
Daarom dus: wees welkom voor het vegetarisch brunchbuffet een zondag waardig, alle opbrengst gaat naar Annick for Kenya VZW.
p.s. Nadien kan je in Cantin blijven plakken voor een namiddag gevuld met jazz & cocktails door Captain Crack en Mr. Jules van the Pooley > zie: Jazz leeft!