Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CLUB ZONDAG // The Easywood Killer

5 september, 2021 @ 17:00 - 18:30

Gratis
CLUB ZONDAG // CONCERT // The Easywood Killer
The Easywood Killer is de noemer voor een reeks instrumentale composities die Bjorn Eriksson (Blitzzega, Eriksson Delcroix , Broken Circle Bluegrass Band, Zita Swoon,..) bijeen componeerde met een symfonisch orkest dat hij middels een usb stick in zijn muzieksoftware ramde. Wat oorspronkelijk een opdracht om muziek te schrijven voor een nieuwe TV serie was, verwerd al snel tot een wereld van eindeloze compositorische mogelijkheden en een schier onuitputtelijk instrumentarium.
De muziek is als een klankband voor een imaginaire film. Een Oost-Europees zigeuner-epos? Een Jacques Tati-achtige set ? Of een verhaal over een destructieve muzikant wonende te Kalm-t-hout (Easy-Wood) die via zijn werk vlucht van de realiteit, alles verliest wat hem lief is…en zo ’s nachts, gewapend met een kettingzaag, begint rond te dwalen in de Heide….
While working on a filmmusic job, Bjorn Eriksson started to fool around with a philharmonic orchestra plugin, and created his own crazy jazz combo. The resulting collection of compositions could be a soundtrack for a East European saga or a French strange detective serie.
Live met:
Roel Poriau : vibrafoon/drums
Jeroen Stevens : drums/vibrafoon
Tomas De Smet : bass
Pepi Pepermans : sax
Bjorn Eriksson : synths/gitaar
Alain Rylant : sound
Mede mogelijk gemaakt door de fel gewaardeerde steun van het Gravenhof!

Gegevens

Datum:
5 september, 2021
Tijd:
17:00 - 18:30
Kosten:
Gratis
Site:
https://fb.me/e/1BPZPhRek

Locatie

Blikfabriek Wintertuin
Krugerstraat 232
Hoboken, 2660 België

Organisator

Blikfabriek