Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Donderdagen in Cantin // Low Hill

3 februari, 2022 @ 20:30 - 23:00

Gratis

 

Meet: Laurens Vanhulle. Zanger, songsmid, klankkunstenaar en producer. Heeft iets met stille waters en diepe gronden. Brengt een fijne mix van klassiek songschrijverschap en elektronisch experiment, waarbij melancholie steeds aan de oppervlakte zweeft. Zijn songs lijken op te doemen uit een mist van soundscapes, maar blijven op een gitaar met drie snaren evengoed overeind.
Vanhulle werkte vooral als componist/ klankkunstenaar voor theater en dansproducties (Zuidpool, Het Paleis, Jeroen Perceval, DE NWE TIJD…), maar maakte zijn muzikaal debuut als voorprogramma van Stijn in Het Entrepot te Brugge waar hij destijds resideerde.

Het is wanneer de eerste Low Hill songs bij David Martijn (Goose, Soulwax) terecht komen dat de puzzelstukken echt op hun plaats vallen. David introduceert Vanhulle bij Benjamin Desmet (SX), and magic happens. Beiden zijn de drijvende kracht achter de karakteristieke Low Hill sound. Een donker universum waar passie op de loer ligt. Low Hill speelde reeds het voorprogramma van SX, Willies Earl Beal, Matt Woods, Jasper Erkens en Tout Va Bien, en was eerder te zien als centrale gast in het tweede seizoen van Wim Lybaert z’n Columbus op Eén.

GRATIS

 

Gegevens

Datum:
3 februari, 2022
Tijd:
20:30 - 23:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Blikfabriek – Cantin
Krugerstraat 232
Hoboken, Antwerpen 2660
Bekijk de site van Locatie