Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MUSICAL // RENT

7 november, 2021 @ 20:00 - 22:45

“How do you document real life, when real life is getting more like fiction every day”. 
Zo begint ‘RENT’, de rockmusical geïnspireerd op Puccinni’s La Bohème, en vandaag brandend actueel. In het najaar van 2021 maakt Deep Bridge een volledig nieuwe, eigen versie van de rockmusical die in 1996 voor het eerst in première ging in New York.
HET VERHAAL
Een creatieve vriendengroep worstelt met het najagen van hun dromen. In een wereld van grote sociale en politieke onrust, die gedomineerd wordt door een virus dat veel levens eist. Deze omstandigheden, geldgebrek en druggebruik, dagen hen fysiek en mentaal uit. Hun positieve ingesteldheid zorgt er echter voor dat ze hun problemen onder ogen zien en er achter komen wat echt belangrijk is voor hen.
Deep Bridge maakt een volledig nieuwe, Vlaamse versie van deze iconische rockmusical. We spelen een beperkt aantal previews op een unieke locatie, de Blikfabriek. De eigenlijke première van de voorstelling is gepland voor 2022.
Tickets voor de previews zijn circa 30% goedkoper dan de reguliere tarieven. Je krijgt tijdens zo’n preview een volwaardige voorstelling te zien, maar tijdens het traject en na de previews wordt er nog gesleuteld aan de voorstelling. Bezoekers van de previews worden op die manier onderdeel van het creatieve proces.
CAST

Stijn Proesmans is Mark Cohen, Ruben Van Keer is Rodger Davis,

Pieter Jan De Paepe is Tom Collins, Lien Van den Bossche is Mimi Marquez,

Lyssa Tejero is Maureen Johnson, Saïn Vantomme is Joanne Jefferson en Kenny Verelst is Benjamin Coffin III.

Gegevens

Datum:
7 november, 2021
Tijd:
20:00 - 22:45
Site:
deepbridge.be/shows/rent

Locatie

Blikfabriek – expo
Krugerstraat 232
Hoboken, Antwerpen 2660
Bekijk de site van Locatie