BIVAK kookt
Blikfabriek - Cantin Krugerstraat 232, Hoboken, AntwerpenBIVAK kookt deze zomer wekelijks op donderdagen in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Menu vind je wekelijks via Cantin
BIVAK kookt deze zomer wekelijks op donderdagen in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Menu vind je wekelijks via Cantin
Hausgemacht zet haar mobiel atelier weer op in de Blikfabriek. We brengen verschillende textieltechnieken mee waarmee je aan de slag kan: touw maken, weven tussen takken, borduren in upcycle kadertjes. En we gaan weer houtsnijden. We gaan aan de slag met de basistechnieken maar je...
Intiem en bezwerend Indische sitarklanken & Afrikaanse invloeden ---------------------------------------------------------------- De Belgisch-Congolese Karoline Kamosi alias ‘Leki’ is een urban artieste met een repertoire van intieme en onthullende songs tot groovy Afrikaanse percussie. Nicolas Mortelmans is een gepassioneerde sitarspeler en multi-instrumentalist uit Antwerpen, hij speelt o.a. met...
Pirre kookt deze zomer in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Menu vind je wekelijks via Cantin
Heb jij ook nog miskopen, ongedragen kleding of foute maten in je kast hangen? Ruil ze voor nieuwe topstukken op onze Conscious Swap! Hoe werkt het? - Van 14u tot 15u: Breng maximum 5 degelijke, propere stuks mee en ontvang in ruil waardebonnen. - Vanaf...
Pirre kookt deze zomer in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Menu vind je wekelijks via Cantin
Pirre Pluymers stelt zijn foto's tentoon, met een speciale prêt-à-porter collectie! Pirre is zelf dagelijks aanwezig tussen 17-20uur.
BIVAK kookt deze zomer wekelijks op donderdagen in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Menu vind je wekelijks via Cantin // uitzonderlijk geen concertje deze donderdag, maar zaterdag en zondag wel optredens van...
Hausgemacht zet haar mobiel atelier weer op in de Blikfabriek. We brengen verschillende textieltechnieken mee waarmee je aan de slag kan: touw maken, weven tussen takken, borduren in upcycle kadertjes. En we gaan weer houtsnijden. We gaan aan de slag met de basistechnieken maar je...
Pirre kookt deze zomer in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
Trek mee op reis met de TRAGE KARAVAAN van Convoi Exceptionnel! De Trage Karavaan glijdt langsheen de bermen en de wegen tussen vrijplaatsen. Kruipend beweegt zij zich, op zoek naar een draad die ons verbindt. Vertrek 16/9 aan het Noordkasteel en kom zaterdag 21/9 aan...
BIVAK kookt op kampvuren tijdens Op reis naar het vakantiesalon: OP UW BORD // van BIVAK - Beignets van kikkererwten&pompoen met chermoula - Gekarameliseerde wortels - Geroosterde knolselderij, venkel & clementines met amandel-aoili - Tomaten met geklopte feta OP HET VUUR // doe-het-gezellig-zelf - Brood...
Joke van Kapitän verzorgt de zondagse brunch tijdens Op reis naar het vakantiesalon: BUFFET - Falafelburgertje met groene erwtjes en munt - Soufflé van ei met soja, gember & championnekes - Ottolenghi komkommerslaatje - Haloumi satéke - Geroosterde spaanse ui met rode paprika - Tapenades...
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
Hausgemacht zet haar mobiel atelier weer op in de Blikfabriek. We brengen verschillende textieltechnieken mee waarmee je aan de slag kan: touw maken, weven tussen takken, borduren in upcycle kadertjes. En we gaan weer houtsnijden. We gaan aan de slag met de basistechnieken maar je...
Twee keer prijs deze donderdag in Cantin, optredens door: 20u // Jonas Meersmans 21u // Michaël Lamiroy Jonas Meersmans debuteerde solo in 2017 op akoestische gitaar. Een jaar later verscheen de met viool en koperblazer gearrangeerde opvolger 'Monnift II'. De muziek werd positief onthaald en...
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
Vanaf oktober kan je wekelijks Flamenco-les volgen in het danscentrum. Kom naar de gratis proefles op 3 oktober!
Pirre kookt en nodigt uit: Wagonman meets Blaastaal VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! CONCERT // vanaf 20u Wagonman meets Blaastaal ————————————————————————- Pirre zorgde jarenlang voor culinaire hoogvliegers in de backstage van het Paleis, in oktober...
Pirre kookt en nodigt uit: Fast Moving Picknick aka Saar Van de Leest MENU // volgt! VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! CONCERT // vanaf 20u - gratis Fast Moving Picknick ------------------------------------------------------------------------- Pirre zorgde jarenlang voor culinaire hoogvliegers in...
Hausgemacht zet haar mobiel atelier weer op in de Blikfabriek. We brengen verschillende textieltechnieken mee waarmee je aan de slag kan: touw maken, weven tussen takken, borduren in upcycle kadertjes. En we gaan weer houtsnijden. We gaan aan de slag met de basistechnieken maar je...
Pirre kookt en nodigt uit: K@ aka Katrien Van Tichelen VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! CONCERT // vanaf 20u K@ is een Antwerpse singer-songwriter, gitariste en pianiste. ------------------------------------------------------------------------- Pirre zorgde jarenlang voor culinaire hoogvliegers in...
Hausgemacht zet haar mobiel atelier weer op in de Blikfabriek. We brengen verschillende textieltechnieken mee waarmee je aan de slag kan: touw maken, weven tussen takken, borduren in upcycle kadertjes. En we gaan weer houtsnijden. We gaan aan de slag met de basistechnieken maar je...
Pirre kookt en nodigt uit: Koen Roggen VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! CONCERT // vanaf 20u ————————————————————————- Pirre zorgde jarenlang voor culinaire hoogvliegers in de backstage van het Paleis, in oktober verwent hij elke donderdag...