PIRRE KOOKT // VOLKSKEUKEN
Blikfabriek - Cantin Krugerstraat 232, Hoboken, AntwerpenPirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
Pirre kookt en Tenace nodigt uit: BOW strijk quintet CONCERT // vanaf 20u - gratis +++ BOW +++ // hedendaags strijk quintet https://www.bowquintet.com/ Pirre kookt DAGSCHOTEL VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD MENU // volgt! ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! Pirre zorgde...
Come out and do some XMAS Shopping! Want to blow your own XMAS Ball, or do a sandblasting workshop to customize an XMAS ball? You can! Or you can just buy one of our handmade waste glass XMAS balls. We will also have a range...
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
Tenace import presenteert Val Macé. CONCERT // vanaf 20u - gratis +++ VAL MACÉ +++ // uitvinder & bouwer van nieuwe instrumenten bespeelt zijn eigen creaties http://www.valmace.com/ https://youtu.be/xFXJOQ7qrN8 Pirre kookt DAGSCHOTEL VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! ------------------------------------------------------------------------- TENACE...
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
VUREN // RITUELEN // MUZIEK // ZWEETHUT // VERHALEN // VOETENBADEN // DATINGBUREAU VOOR FAMILIELEDEN // EN MEER... Wie zei dat de donkerste dagen van het jaar niet licht konden zijn!? ------------------------------------------------------------------------- // VRIJDAG 20 DECEMBER // INLICHTING // 16.00 - 18.00 // Kook samen...
Hallo (te) lang harigen. Deze maand vind je me opnieuw op donderdag @ de Blikfabriek in Hoboken. Reserveren via de u wel bekende website van de haarkar! ** De haarkar is een sociaal en hartverwarmend kapsalon voor rijk en iets minder rijk. Surf naar www.dehaarkar.be...
Pirre kookt elke donderdagavond in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
CONCERT // vanaf 20u - gratis +++ TWOLIPS +++ // tussen renaissance-opera & electro poetry https://youtu.be/WizZ2R1yLaM https://vantwolips.bandcamp.com/album/la-maturit-sexuelle-des-plantes DAGSCHOTEL VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD MENU // Pitabroodje met homemade auberginechutney, bulgur, wortelhummus en feta door onze vaste kok Pirre Pluymers ZOLANG DE VOORRAAD...
Hallo (te) lang harigen. Deze maand vind je me opnieuw op donderdag @ de Blikfabriek in Hoboken. Reserveren via de u wel bekende website van de haarkar! ** De haarkar is een sociaal en hartverwarmend kapsalon voor rijk en iets minder rijk. Surf naar www.dehaarkar.be...
Pirre kookt elke donderdagavond in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
CONCERT // vanaf 20u - gratis +++ UNDER THE REEFS ORCHESTRA +++ // sonic-minded power trio creëert auditieve landschappen op bas sax, gitaar en drumshttps://youtu.be/79JkBcC4bpI https://underthereefsorchestra.netDAGSCHOTEL VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD MENU // volgt! ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!------------------------------------------------------------------------- TENACE IMPORT De crew...
Hallo (te) lang harigen. Deze maand vind je me opnieuw op donderdag @ de Blikfabriek in Hoboken. Reserveren via de u wel bekende website van de haarkar! ** De haarkar is een sociaal en hartverwarmend kapsalon voor rijk en iets minder rijk. Surf naar www.dehaarkar.be...
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
CONCERT // vanaf 20u - gratis +++ GUILLAUME MAUPIN +++ // master of the folk universe https://folkinapleasantmood.bandcamp.com/album/around-john-locke-in-a-day DAGSCHOTEL VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD MENU // volgt! ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! ------------------------------------------------------------------------- TENACE IMPORT De crew van Boot Tenace, drijvend forum voor experimentele...
UITZONDERLIJK CONCERT OP ZATERDAG! In het kader van festival Djangofolllies nodigt Brosella het Dan Gharibian trio uit in de Blikfabriek in Hoboken. Verwacht je aan een hartverwarmend muzikaal territorium, geboetseerd uit de traditie. De charismatische stem van Dan Gharibian verwarmt ons hart, samen met de...
VEGETARISCH BRUNCHBUFFET VOOR HET GOEDE DOEL >> Hanne (vaste Bivak-kok & ooit stagiaire in een naaischool in Kenia) duikt in de keuken van de Passe-vite om een rijkelijke vegetarische brunch te voorzien op zondag 26 januari >> Opbrengsten gaan integraal naar Annick for Kenya tailoring...
Gravity Yoga is een doelgerichte mobiliteitstraining. In deze specifieke workshop leggen we de focus op onze rug, maar ook andere delen van ons lichaam komt aan bod. Inhoud van de workshop: - Introductie - 75 min geleide sessie (hoge intensiteit) - "Vraag en Antwoord" +...
Captain Crack en Mr. Jules van the Pooley gooiden 12 jaar geleden hun jazzcollectie bij elkaar voor een avond van cocktails en jazz in het exotische Lier. 12 jaar later. De vinylcollectie is gegroeid. De baarden ook. Samen met vrienden spinnen we de fine fleur...
Hallo (te) lang harigen. Deze maand vind je me opnieuw op donderdag @ de Blikfabriek in Hoboken. Reserveren via de u wel bekende website van de haarkar! ** De haarkar is een sociaal en hartverwarmend kapsalon voor rijk en iets minder rijk. Surf naar www.dehaarkar.be...
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin
CONCERT // vanaf 20u - gratis +++ THE HORSE HEAD BED +++ // Instrumentaal minimalistisch jazz trio with Rudy Trouvé, Elko Blijweert and Eric thielemans. https://youtu.be/z2nu2vOuE6w DAGSCHOTEL VANAF 19u & VOOR 10 EURO PER BORD MENU // volgt! ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! ------------------------------------------------------------------------- TENACE IMPORT...
We brengen verschillende textieltechnieken mee waarmee je aan de slag kan: touw maken, weven tussen takken, borduren in upcycle kadertjes. En we gaan weer houtsnijden. We gaan aan de slag met de basistechnieken maar je kan ook komen verder werken aan waar je gebleven was....
Pirre kookt in de Passe-Vite. Het eten wordt geserveerd vanaf 19u – 10 EUR per bord – OP = OP! Geen reservaties. Menu vind je wekelijks via Cantin